Președintele Iohannis îi manipulează pe români

Category: Declaratii politice

Președintele Iohannis îi manipulează pe români când afirmă că guvernul a tăiat bugetele Administrației Prezidențiale și serviciilor secrete pentru că nu mai există bani de salarii și pensii.

Președintele Iohannis minte cu bună știință. Aceasta se numește manipulare politică – atunci când afirmi că Guvernul taie bugetele Administrației Prezidențiale și serviciilor secrete pentru că nu ar mai fi bani de salarii și pensii, deși știi că motivul real al acestor rectificări este că tu, Iohannis, nu ai reușit să cheltuiești nici măcar banii prevăzuți până în prezent.

La Bruxelles, acolo unde am organizat o serie de evenimente cu participarea unor oficiali europeni, primul lucru pe care aceștia au dorit să îl știe a fost cum de în România este posibil ca președintele țării să facă declarații iresponsabile iar o parte dintre români să îl creadă. M-au întrebat cum este posibil ca președintele României să se comporte ca lider al unui partid din Opoziție. Din păcate, minciunile, manipulările și comportamentul lui Iohannis sunt vizibile, iată, și de la Bruxelles.

 

Declarație politică apărută și pe dcnews.ro