Monica Macovei nu mai are dreptul să se exprime despre sistemul de valori al nimănui, fie el individ, partid sau grup parlamentar

Category: Declaratii politice

 

Dna. Monica Macovei a declarat miercuri că ambele tabere din PSD dau dovadă de ipocrizie și că partidul de guvernământ își urmează o agendă proprie de destabilizare a statului de drept și îngropare a justiției.

Nu-mi explic cum un europarlamentar specializat la Bruxelles în denigrarea României la nivel înalt, poate să emită acum judecăți de valoare și să dea lecții Partidului Social Democrat. Această doamnă, după numeroasele luări de cuvânt în plenul Parlamentului European și după numeroasele declarații publice în care a aruncat cu noroi în sistemul de valori al țării, nu mai are dreptul să se exprime despre sistemul de valori al nimănui, fie el individ, partid sau grup parlamentar. În plus, este pură ipocrizie să acuzi faptul că o justiție hidoasă, dezechilibrată și la fel de abuzivă precum un procuror comunist, care este acum adusă la normalitate de către coaliția de guvernare, va fi îngropată prin faptul că i se scot la iveală defectele și arăți românilor abuzurile comise.
Divergențele de opinii din PSD se rezolvă în forurile statutare ale partidului, așa cum se vor rezolva orice divergențe în CEX-ul de vineri. Dincolo de acest fapt, orice comentariu extern împotriva modului în care PSD își rezolvă problemele interne este de prisos.

Stire apărută și pe stiripesurse.ro, dcnews.ro