Ludovic Orban – un eunuc la curtea PPE

Category: Declaratii politice

Așa cum am precizat, organizarea Summitului PPE la București este o palmă dată românilor. PPE este partidul european care a inițiat și promovat rezoluția împotriva României în toamna anului trecut, rezoluție votată de către toți eurodeputații PNL într-un dispreț profund față de țară.

A accepta organizarea în România a acestui summit, din partea lui Ludovic Orban, nu înseamnă decât un act de supunere față de stăpânii lui și ai lui Iohannis.

Prin acest gest anti-românesc, Orban, care se crede un husar înaripat, demonstrează că de fapt nu a depășit stadiul politic de eunuc la curtea PPE – un politician fără curaj, fără idei proprii, fără nicio pornire de a-și afirma individualitatea.

Pentru ca scena să fie completă, Manfred Weber, liderul PPE, l-a certat pe eunucul Orban pentru că nu îi trimite destule femei în Parlamentul European, pe lista PNL pentru alegerile din luna mai fiind trecută o singură liberală, restul fiind aproape bărbați.

Cam acestea sunt ”valorile” liberale – capul plecat când trece stăpânul, vocea subțiată, buzele țuguiate de la atâtea condururi pupate și aplauze furtunoase atunci când stăpânul urlă la microfon ”UE, România!”.

Orban…se răsucesc Brătienii în mormânt!

 

Declarație politică apărută și pe știripesurse.roziaruldearges.