Atac DUR din PSD la adresa lui Iohannis după retragerea lui Mircea Drăghici: ‘Cel mai deștept a cedat’

Category: Declaratii politice

Este un proverb care spune că cel mai deștept cedează întotdeauna. Din acest motiv, consider că retragerea deputatului și trezorierului PSD, Mircea Drăghici, din procedura numirii în funcția de ministru al Transporturilor este una care demonstrează cu prisosință adevărul pe care acest proverb îl cuprinde.

Klaus Iohannis a demonstrat, din păcate pentru români, că nu avem un președinte de țară responsabil. În plus, de data aceasta, prin încăpățânarea absurdă de care a dat dovadă, a demonstrat și că îi lipsește inteligența politică și respectul pentru cetățeni.

De 4 ani, Iohannis ne arată zilnic că nu a avut niciodată de gând să acționeze în beneficiul românilor, întrucât nu a fost în stare nici măcar să respecte votul pe care aceștia l-au acordat partidelor care se află la guvernare.

Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu sunt doar ultimele victime ale unui stat paralel ale cărui tentacule au înconjurat în ultimii ani Palatul Cotroceni.

Cred că, în actualul context politic, cu un președinte de țară care și-a propus să blocheze activitatea instituțiilor publice din România, cei doi au luat cea mai bună decizie. Poate într-un alt context, cu un alt președinte la Cotroceni, amândoi vor putea să demonstreze ceea ce cu siguranță ar fi demonstrat odată numiți în funcțiile respective.

Declarație politică apărută și pe dcnews.ro, stiripesurse.ro.