Ana Gomez nu este dorită nici măcar în țara ei

Category: Declaratii politice

Ana Gomez este un eurodeputat socialist portughez care s-a remarcat în ultima perioadă prin atacarea colegilor din familia social democraților europeni. Ana Gomez a făcut notă discordantă față de restul europarlamentarilor portughezi, iar acțiunile ei au dus la excluderea acesteia de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare din partea Portugaliei.

Din ieșirile publice necontrolate, pare că Ana Gomez face mai mult politica PPE, decât cea a grupului politic din care face parte. Probabil ca urmare a unor beneficii….

Excluderea Anei Gomez de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare reprezintă un gest normal al socialiștilor portughezi de a nu-i mai acorda încredere acestui politician, mai ales acum când a recunoscut că sursa atacurilor pe care le îndreaptă împotriva colegilor din Parlamentul European este reprezentată de informațiile pe care și le extrage singură de pe Google.

Un eurodeputat responsabil nu are voie să culeagă toate aberațiile din mediul online și să le ridice la rang de adevăr, mai ales atunci când este vorba despre un subiect precum justiția. Vinovăția sau nevinovăția unui om sunt stabilite doar de către instanțele judecătorești, nu de articolele de pe Google.

Declarație politică apărută și pe ziaruldearges.ro.