Astăzi, 26 aprilie, m-am deplasat, împreună cu o echipă de voluntari, în Pitești

Category: Stiri
Astăzi, 26 aprilie, m-am deplasat, împreună cu o echipă de voluntari, în Pitești, acolo unde m-am întâlnit cu cetățenii care au dorit să mă cunoască. Am fost în sudul Argeșului, în acele locuri din Campia Română ce ne dau nouă “pâinea noastră cea de toate zilele” și erau socotite grânarul Europei. Am vorbit piteștenilor despre ce presupune activitatea de europarlamentar și despre ce poți face pentru cetățenii români și europeni atunci când ajungi într-o asemenea funcție.
Vizita Pitesti
De asemenea, am discutat cu oamenii despre modalitățile prin care fondurile europene pot ajunge cât mai rapid și cât mai eficient în România și despre oportunitățile pe care Uniunea Europeană le oferă celor care vor să beneficieze de aceste fonduri pentru diferite activități antreprenoriale și nu numai.
Vizita Pitesti
Din punctul meu de vedere, aceste întâlniri sunt de bun augur, atât pentru piteștenii mei, pe care îi cunosc foarte bine și le respect mereu opiniile, cât și pentru mine. În acest fel, pot vedea, la nivel social, efectele muncii mele în calitate de eurodeputat, pot măsura eficient vizibilitatea activității mele, dar pot și informa cât mai corect oamenii despre ce înseamnă cu adevărat să fii eurodeputat.
Vizita Pitesti