Întâlnire cu alegătorii și susținătorii din Argeș

Category: Stiri
Astăzi, 6 mai, m-am întâlnit din nou cu alegătorii și cu susținătorii Partidului Social Democrat din Argeș. Împreună cu doamna Rovana Plumb,
și cu alți colegi din cadrul Partidului Social Democrat și de voluntari, ne-am deplasat în localitățile argeșene pentru a sta de vorbă cu alegătorii și susținătorii PSD.
Acțiunea electorală a început cu vizitarea Sălii ARO, din Câmpulung, fiind urmată de o plimbare pe Bulevardul ,,Pardon’’, una dintre cele mai vechi străzi ale orașului.
Discuțiile cu alegătorii și susținătorii PSD, dar și cu cetățenii, au continuat și la Stâlpeni și Bascov, acolo unde eurodeputata am vorbit oamenilor despre ce presupune activitatea de eurodeputat și despre experiența mea în Parlamentul European după un an și jumătate de mandat.
În discursul meu, am amintit de realizările din timpul mandatului ca vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul Europea. Astfel, știm cât de important este să avem un reprezentant din Argeș în Parlamentul European. Mai devreme sau mai târziu, munca mea și a colegilor mei din Partidul Social Democrat se vede aici, acasă. Într-un an și jumătate de mandat, am reușit să aduc fonduri pentru agricultură mărite. De asemenea, am reușit să respingem propunerea de plafonare a fondurilor europene. S-au putut realiza lucruri importante într-un an și jumătate. Mereu am fost cu sufletul acolo, dar cu gândul aici, acasă.
La final, întreaga echipă ne-am îndreptat spre Pitești, la muzeul județean, acolo unde am continuat discuțiile cu cetățenii.