Zilele Comunei Nucet, județul Dâmbovița,

Category: Stiri
Am participat astăzi, 3 mai, alături de cetățenii comunei Nucet, Dâmbovița, la sărbătorile dedicate zilelor comunei.  Astfel, la prima oră a dimineții, Gabriela Zoană am participat alături de sutele de credincioși la slujba închinată Maicii Domnului, cu prilejul sărbătorii Izvorul Tămăduirii, slujbă săvârșită la mănăstirea Nucet, aflată la 16 km de Târgoviște.
Zilele comunei Nucet
M-am bucurat nespus de mult să mă aflu astăzi aici, la mănăstirea Nucet și să asist la slujbă alături de sutele de credincioși din comună și din localitățile învecinate. Sper ca această sfântă sărbătoare să aducă tuturor sănătate, binecuvântare și fericire!
Zilele comunei Nucet
Împreună cu doamna premier Viorica Dăncilă, doamna Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița și candidat pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare, de ministrul de Finanțe, domnul Eugen Teodorovici, de ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea și alături de ministrul pentru Mediul de Afaceri, domnul Radu Oprea am participat și la inaugurarea căminului cultural din localitate, lucrare realizată din fondurile PNDL.
Zilele comunei Nucet